LUNCHMENY V.38
MÅNDAG
- Wienerfärslimpa med gräddsås, lingon & kokt potatis
- Pasta pennes med krämig bacon & paprikasås
- Vegetarisk biff med lök
TISDAG
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
- Nasi goreng med chilisås
- Vegetarisk nasi goreng med chilisås
ONSDAG
- Currykyckling med stekt grönsaksris
- Rimmad bog med rotmos & örtsås
- Broccolipaj med rhode islanddressing
TORSDAG
- Grynkorv med senapssås & gröna ärtor
- Ärtsoppa med fläsk
- Pannkakor, sylt & grädde
- Stekt flundrafilé med remouladsås
- Vegetarisk ärtsoppa
FREDAG
- Marinerad helstekt kotlettrad med rödvinssås & krämig potatisgratäng
- Belugalinser med grönkål, tomat, fetaost & oliver
- Dessert: Citronkaka med vispad grädde