LUNCHMENY V.38

MÅNDAG

  • Wienerfärslimpa med gräddsås, lingon & kokt potatis
  • Pasta pennes med krämig bacon & paprikasås
  • Vegetarisk biff med lök

TISDAG

  • Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
  • Nasi goreng med chilisås
  • Vegetarisk nasi goreng med chilisås

ONSDAG

  • Currykyckling med stekt grönsaksris
  • Rimmad bog med rotmos & örtsås
  • Broccolipaj med rhode islanddressing

TORSDAG

  • Grynkorv med senapssås & gröna ärtor
  • Ärtsoppa med fläsk
  • Pannkakor, sylt & grädde
  • Stekt flundrafilé med remouladsås
  • Vegetarisk ärtsoppa 

FREDAG

  • Marinerad helstekt kotlettrad med rödvinssås & krämig potatisgratäng
  • Belugalinser med grönkål, tomat, fetaost & oliver
  • Dessert: Citronkaka med vispad grädde