LUNCHMENY V.20

MÅNDAG

  • Vegetarisk kalops med rödbetor & kokt potatis
  • Isterband med stuvad potatis & rödbetor
  • Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis

TISDAG

  • Pasta med grönsakssås
  • Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
  • Pasta med baconsås

ONSDAG

  • Vegetarisk tacopaj med vitlöksdressing
  • Fish and chips med härslagen majo
  • Tacopaj med vitlöksdressing

TORSDAG

  • Vegetarisk Tikka masala med basmatiris
  • Ost & skinkfylld färsbiff med grönpepparsås & klyftpotatis
  • Chicken tikka masala med basmatiris

FREDAG

  • Vegetarisk pizza
  • Grillad kotlettrad med whiskysås & rostad potatis
  • Pizzabuffé
  • Dessert: Chokladkaka med aprikos, rostade hasselnötter & nöttryffel
  •  

LÖRDAG

Öppet 8:00-14:00

Brunchbuffé 9:00-13:30

Välkomna!