LUNCHMENY V.20
MÅNDAG
- Vegetarisk kalops med rödbetor & kokt potatis
- Isterband med stuvad potatis & rödbetor
- Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis
TISDAG
- Pasta med grönsakssås
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
- Pasta med baconsås
ONSDAG
- Vegetarisk tacopaj med vitlöksdressing
- Fish and chips med härslagen majo
- Tacopaj med vitlöksdressing
TORSDAG
- Vegetarisk Tikka masala med basmatiris
- Ost & skinkfylld färsbiff med grönpepparsås & klyftpotatis
- Chicken tikka masala med basmatiris
FREDAG
- Vegetarisk pizza
- Grillad kotlettrad med whiskysås & rostad potatis
- Pizzabuffé
- Dessert: Chokladkaka med aprikos, rostade hasselnötter & nöttryffel
LÖRDAG
Öppet 8:00-14:00
Brunchbuffé 9:00-13:30
Välkomna!