LUNCHMENY V.38

MÅNDAG

  • Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Skånsk kalops med kokt potatis
  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor

TISDAG

  • Vegetarisk fried ric med chilimajo
  • Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
  • Fried rice med kyckling & chilimajo

ONSDAG

  • Potatis & sojafärsgratäng med vitlöksdressing
  • Havets wallenbergare med skirat smör, ärtor & potatismos
  • Potatis & köttfärsgratäng med vitlöksdressing

TORSDAG

  • Vegetarisk ärtsoppa
  • Ärtsoppa med fläsk
  • Pannkakor, sylt och grädde
  • Bbq-biffar med rostad vitlökssås & råstekt potatis

FREDAG

  • Vegetarisk pizza
  • Helstekt kotlettrad med rödvinssky & potatisgratäng
  • Pizzabuffé
  • Dessert: Smulpaj med vaniljsås

LÖRDAG

Öppet 8:00-14:00

Smörgåstårtebuffé med dessertbord 9:00-13:30

A´la carte mellan 11:00-13:30

Välkomna